ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Κύπριος παίκτης που αγωνίζεται στη Γερμανία ΜΙΛΗΣΕ στο {TS} – «Θα έπρεπε να κάνω την εξέταση…»

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Κύπριος παίκτης που αγωνίζεται στη Γερμανία ΜΙΛΗΣΕ στο {TS} – «Θα έπρεπε να κάνω την εξέταση…»

Από τον Ιανουάριο του 2017 ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, Χρίστος Ιερείδης, συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Γερμανία.

Μένει στην πόλη Λειψία και ανήκει στην ομάδα Inter Leipzig.

Ελέω της κατάστασης που υπάρχει τον τελευταίο καιρό σε όλο τον κόσμο, με την εξάπλωση του κορονοϊού, το Themasports.com επικοινώνησε με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή για να μας μεταφέρει πως έχει το σκηνικό εκεί…

«Είναι δύσκολα τα πράγματα εδώ για μας και την ομάδα, καθώς δεν έχουμε προπονήσεις και είμαστε όλη μέρα σπίτι. Κάνουμε ατομικό πρόγραμμα, ο κάθε ποδοσφαιριστής, όπου μπορεί και ότι μπορεί, καθώς από όσο γνωρίζουμε ως τώρα στις 19 Απριλίου θα ξέρουμε εάν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα ή όχι» μας ανέφερε αρχικά ο Χρίστος Ιερείδης.

Συνεχίζοντας για την κατάσταση στη Γερμανία μετά την εξάπλωση του κορονοϊού μας επισήμανε: «Στη Γερμανία έχει πολλά θύματα… Στην πόλη εδώ (σ.σ Λειψία) μεταφέρουν από Ιταλία ασθενείς, γιατί εδώ έχει παραπάνω χώρο στα νοσοκομεία, άρα χρειάζεται να είμαι και εγώ και όλοι μας ιδιαίτερα προσεχτικοί».

Στην ερώτηση μας εάν προσπάθησε να ταξιδέψει και να έρθει Κύπρο αυτές τις μέρες, μέχρι να ξεπεραστεί το σκηνικό με τον κορονοϊό, ο Κύπριος αριστερός ακραίος αμυντικός μας απάντησε: «Προσπάθησα, αλλά ήταν ήδη αργά, νομίζω, καθώς οι πτήσεις έλαβαν τέλος το περασμένο Σάββατο, αν και εγώ προσπαθούσα από την Πέμπτη να βρω πτήση.  Μετά είχα ενημερωθεί από το Υπουργείο, ότι για κάτι τέτοιο θα έπρεπε να πάω Βερολίνο για να κάνω την εξέταση για κορωνοϊό, όπου στο ενδεχόμενο να ήταν αρνητικό το τεστ, θα έπρεπε πάλι να έμπαινα καραντίνα για δύο βδομάδες.  Έτσι, ότι προσπάθειες έκανα για να βρω πτήση για Κύπρο πήρα την απόφαση να σταματήσω να ψάχνω και να παραμείνω εδώ κλεισμένος στο σπίτι εδώ στη Λειψία.  Είναι δύσκολο, αλλά έτσι πρέπει…».

Αναφερόμενος στη γενική κατάσταση εκεί που βιώνει καθημερινά αυτόν τον καιρό ο Χρίστος Ιερείδης μας υπογράμμισε: «Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα… Κάθε μέρα συμβαίνουν πράγματα, αλλά κανένας δεν τα βάζει σοβαρά υπόψιν του.  Τώρα, που εμφανίστηκε αυτός ο ιός εδώ και τα κρούσματα που υπάρχουν σε ανθρώπους, αντιλαμβάνεστε πόσο σοβαρά πρέπει να προσέχουμε γενικά και πόσο τυχεροί είμαστε που νιώθουμε και είμαστε καλά.  Να προσευχόμαστε και να ευχαριστούμε εκείνους που βοηθούν για να είμαστε όλοι καλά».

Κατά το πόσο υπάρχουν Γερμανοί που δεν ακούνε τα μέτρα και είναι συνεχώς έξω από τα σπίτια τους, ο Κύπριος ποδοσφαιριστής μας ανέφερε: «Κλείστηκαν σπίτι… Ελάχιστοι γυρίζουν… Αυτοί που γυρίζουν είναι για βόλτα με το κατοικίδιο ζώο τους ή για ψώνια σε σούπερ μάρκετ».

Διαβάστε επίσης: 

Κύπριος νεαρός παίκτης… λάμπει στα γήπεδα της Γερμανίας (videos – photos)

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-Κύπρια ποδοσφαιρίστρια στο ThemaSports: «Εγκλωβισμένη» στην Αγγλία – «Δεν ακούνε, γυρίζουν…»

The post ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Κύπριος παίκτης που αγωνίζεται στη Γερμανία ΜΙΛΗΣΕ στο {TS} – «Θα έπρεπε να κάνω την εξέταση…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top